Който спинка сладко, има чиста съвест. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на среща на актива на ГЕРБ в Стара Загора. Изказването му е във връзка появилите се снимките от спалнята му, които се появиха в публичното пространство, съобщи Нова телевизия.

"В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа. С радост чувам, че Добрев, след като иска да стане лидер на партия, иска да стане и министър-председател. А не да се скриеш като Орешарски. Не сте ли чували приказката: Който нож вади - от нож умира", "Който гроб копае - сам пада в него". Българският народ има толкова много поговорки. Пред мен не стои въпросът дали съм незаменим лидер", заяви още премиерът.

Кирил Добрев готов за лидер на БСП и за нов премиер

Кирил Добрев готов за лидер на БСП и за нов премиер

Не казвам, че съм ангел, но знам, че съм верният човек на вярното място

"Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казвал. Не ми е даже приятно и вие да казвате. Той се е срамувал от нас. Пожелавам успех на новия му проект", коментира Борисов бъдещия политически проект на Цветанов, и допълни както се казва "Което куче ме е захапало, все е побесняло! "Който може да играе карти, приятна игра".

"Той се е срамувал от нас. Пожелавам успех на новия му проект", коментира Борисов бъдещия политически проект на Цветанов, и допълни както се казва "Което куче ме е захапало, все е побесняло! "Който може да играе карти, приятна игра".

Цветан Цветанов напусна ГЕРБ

Цветан Цветанов напусна ГЕРБ

Не искал да вижда как граденото с негови усилия отива по дяволите

"Той може да направи свой политически проект, но никога няма да напълни такава зала. В Библията се казва - "Обичай врага си, не го мрази. Врагът сам ще се изяде от злобата си. Ние сме градивна партия", коментира още премиерът.