Лидерът на БСП Корнелия Нинова ходела пеш до Софийския университет снощи след блокадата на БНТ. Тя била ескортирана от полицаи, защото такъв бил редът.

Не ми се е случило нищо, жива и здрава съм, подчерта лидерът на социалистите.

БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България от поробителите

БСП се събра на жълтите павета, за да спаси България от поробителите

БСП има план за България

По думите й ситуацията с председателя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова е била по-сложна.

Всеки ден левите били на протестите и хората ги приемали добре. Това, което ни обединява е искането за промяна, оставка на кабинета и на главния прокурор и промяна, изтъкна соцводачът.

Всеки имал различния искания на протестите, имало хора от различни възрасти. Въпреки това Нинова сподели още, че имало прояви, които на протеста я притесняват като провокациите.

Корнелия Нинова след ремонта: Агонията продължава

Корнелия Нинова след ремонта: Агонията продължава

Този филм сме го гледали 12 пъти - имитация на промяна

На мен много лошо ми повлия бесилката, която беше издигната, циничните лозунги, които се вдигат и виковете също не харесвам, коментира лидерът на левите. Призивът е към тези, които протестират просто да не се поддават на провокации и да пазят чистотата на исканията си, защото те са искрени и истински, отчете тя.

Вчера протестът в столицата ескалира. Участници в антиправителствените протести блокираха възлови кръстовища в столицата и сградата на БНТ. В продължение на два часа те не позволяваха на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова и на лидера на БСП Корнелия Нинова да напуснат телевизията.

Днес от СДВР съобщиха, че няма задържани на вчерашните протести.