Имитация на промяна и агония на премиера Борисов. Това видя лидерът на БСП Корнелия Нинова в смените на министри и ремонта на кабинета.

Сменят се министри, но мафиотският модел на управление остава, обяви тя на брифинг в парламента. Този филм сме го гледали 12 пъти, припомни лидерът на БСП. 12 пъти са сменяни министри.

Агонията продължава, а това, според Нинова, се вижда от действията на премиера Бойко Борисов. Ангелкова била сменена без мотиви и затова тя заподозря, че това била сделката с Валери Симеонов да се запази коалицията. Премиерът Борисов сменял министри, за да спаси себе си: Оцеляване на всяка цена без оглед на последиците за държавата и народа.

Най-големият коз на Борисов била заявката, че няма да е премиер от март

Най-големият коз на Борисов била заявката, че няма да е премиер от март

Борисов никога не защитава незащитими окопи, категоричен Андрей Райчев

Оставка на Борисов и целия кабинет и предсрочни избори - за това настоя Корнелия Нинова. Тя призова симпатизантите на социалистическата партия да се включат във всички протести. Това е подигравка, смята още червеният водач за ремонта на кабинета. Това било имитация на ремонт, за да се успокои недоволството на улицата.

Според нея обаче протестите щели да се възродят с нова сила. БСП е готова по всяко време за избори, закани се Корнелия Нинова и заяви към Борисов: "Той да си подаде оставката, нас да не ни мисли."

Воля: Управляващите слушат, но недостатъчно
Обновена

Воля: Управляващите слушат, но недостатъчно

Очаквали са Борисов и коалицията да потърсят по-широка политическа подкрепа