От модния подиум до улиците на големите модни столици хит остават спортни обувки и мъжки кецове. И трендът няма никакво намерение да си отива. С удоволствие ги носим и с яке, и с тренч, и с тениска, и с всичко, което ни се поиска. Граници няма. А готините брандове, които привличат силно вниманието ни са Converse и New Balance.

Класическите силуети на Converse ни грабват в класическите разцветки - бяло, черно, а защо не и червено. Тесни дънки, свободен суитшърт и готини маратонки и сме готови за излизане. Позволяваме си и експерименти със сако или блейзър, а дори и с цял костюм, за да разчупим рамките и да миксираме стиловете. Чино панталоните и леките пуловери също са чудесна опция.

Белият Converse е съкровище, което обожаваме да носим с дънки, ризи и изчистени тениски. И толкова ни харесва, че го носим навсякъде - в офиса, в парка, на парти, на пътуване. Позволяваме си да го съчетаваме с екстравагантни принтове и свежи ярки тонове.

Кожените модели Chuck Taylor и Rival също са страшно изкушение. При следващото бягство от града си запазваме място за един безупречно удобен чифт. За да сме спокойни за комфорта си.

Ако предпочиташ модели от текстил или велур, New Balance може да спечели симпатиите ти. Дизайните на бранда са супер разпознаваеми и мега модерни. С лек ретро привкус. И безброй възможности за съчетаване.

Оранжево, зелено или небесносиньо? Жестоки разцветки и свеж силует! Любими модели са ни 574 и 996. Пасват ни супер много и летните чехли на бранда.

Избери си дизайна, който най-много пасва на стила ти от Converse и New Balance.