Скоро Обединените патриоти щели да обяснят подробно защо са участвали във властта. Останали в управлението на коалицията, за да има страната ни бюджет, а патриотите избрали трудния път, според думите на Искрен Веселинов в декларацията за старта на политическия сезон.

Обединените патриоти изпълнили обещанието си за минимална пенсия от 300 лева и въвеждане семейно подоходно облагане. И тези избори, според него, щели да преминат под знака на противопоставяне и омраза. Наказателният кодекс остава акцент в работата на патриотите и през тази последна сесия на това Народно събрание. Патриотите са доволни, че са премахнали фигурата на вечния длъжник. Патриотите ще продължат борбата с фалшивите новини, както и за формирането на доброволни отряди.

За ГЕРБ проблемът на изборите е епидемичната обстановка

За ГЕРБ проблемът на изборите е епидемичната обстановка

Дариткова: Всички съмнения в изборния процес могат да бъдат изпратени в съда

Няма да допуснем промяна на изборните правила в навечерието на изборите, каза Веселинов. Партията е против разкрива на повече секции зад граница и за въвеждане на възможността да се гласува по пощата. ОП няма да позволят някой да направи подарък на "новите стари любимци на султана на Турция".

Нека всеки от нас да помисли какво би жертвал от себе си, призова Искрен Веселинов.