Или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък, или Доналд Тръмп е решил да ми завещае Trump International Hotel and Tower - това са единствените начини да съм се сдобила с хотел, без да подозирам!

Така бившият министър на европредседателството и настоящ депутат Лиляна Павлова опроверга твърдения, че притежава хотел. 

Тя написа това в профила си във "Фейсбук". 

Такива твърдения се завъртяха в онлайн издания и социалните мрежи. Според тях, Павлова е собственик на хотел в Испания. Цитират се дори местни медии, но без конкретни издания. 

Явно политическите ми опоненти съвсем се изчерпаха с аргументите, след като единственото, което им остава, е да измислят поредната опашата лъжа, пише още Павлова.

Павлова е седма в листата на ГЕРБ за евроизборите. 

Припомняме, че властта през последните месеци се тресе от набиращ сила имотен скадал, известен като "Апартаментгейт". 

Досега скандалът с апартаментите на властта струва оставките на:

- Цветан Цветанов от парламента;

- Цецка Цачева като правосъден министър;

- зам.-министър Ваня Колева;

- зам.-министър Красимир Първанов;

- Делян Добрев като народен представител;

- зам. областния управител на София Томи Николов;

- оставка подаде и зам.-министър Александър Манолев

Впоследствие в скандала с евтините апартаменти бяха замесени и други - председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгев, който не декларирал тераса от 186 квадратни метра, част от апартамента му. Срещу него започна разследване от главния прокурор Сотир Цацаров, а БСП поискаха и неговото отстраняване от органа.

Атаката към Каракачанов - заради излизането напред на ВМРО

Атаката към Каракачанов - заради излизането напред на ВМРО

Според Джамбазки тези, които скалъпили скандала, вече давали заден

Освен Георгиев прокуратурата ще проверява още председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов и заместник главния прокурор и председател на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Отделно от "Артекс" в конфликта беше замесена и министърът на туризма Николина Ангелкова. По-рано днес бившият вицепремиер Валери Симеонов обяви, че министър от кабинета също е закупил жилище на много ниски цени.

Вчера стана ясно и, че в скандала е замесен и вицепремиерът Красимир Каракачанов заради апартамент в кв. "Възраждане".

Междувременно, Върховна касационна прокуратура се самосезира по повод публикация в електронния сайт ПИК със заглавие "Сензационно разследване на ПИК: Семейството на Елена Йончева с три къщи на морето. Усвоени 400 000 лева европари."