Недоволни от управлението протестират в центъра на София и тази вечер, предаде БНР. Това е вече 206-и протест срещу властта. Протестиращите се събраха пред сградата на Министерския съвет.

Исканията за оставки отново бяха поставени, като демонстрантите коментираха и предстоящите през април парламентарни избори.

"Битката на тези избори ще бъде за отстраняването на Бойко Борисов и неговата клика. Най-вероятно те ще спечелят тези избори, правилната дума е - ще фалшифицират. Ние няма да допуснем това. Затова казвам, че нашата история тази година ще продължи. Най-вероятно през цялата година. Ние няма да приемем повече властта на мутрите", заяви участник.

Припомняме, че по-рано днес в столицата се проведе малоброен протест срещу противоепидемичните мерки .

Малоброен протест осъди тежката ситуация в страната

Малоброен протест осъди тежката ситуация в страната

Движението пред сградата на Министерския съвет на булевард "Дондуков" е блокирано

Недоволните граждани се обявиха против срещу удължаването на извънредната епидемична обстановка. Те настояха за незабавно отваряне на всички заведения, фитнес зали, танцови школи и други обекти, затворени заради епидемията.

Протестиращите бяха категорични, че противоепидемичните мерки нарушават Конституцията. Те се обявиха против маските, PCR тестовете и ваксините.

Ние защитаваме Конституцията и законите на България, защото в момента с тази извънредна епидемична обстановка са нарушени над 18 члена от Конституцията и много други закони, заяви един от демонстрантите.

Протест срещу COVID мерките в София
Обновена

Протест срещу COVID мерките в София

Недоволни граждани се събраха пред здравното министерство