Министърът на околната среда и водите Емил Димитров не е съгласен с критиките към него, че бил професионално некомпетентен. С какво съм по-различен от Корнелия Нинова, попита той и изрази недоумение защо социалистите аплодирали лидера си. Тя също не била екоексперт. Събирала компетентни хора на "Позитано" и ги изслушвала, както и той правел.

Корнелия Нинова: Кризата сега не е природно бедствие, а управленско бедствие
Обновена

Корнелия Нинова: Кризата сега не е природно бедствие, а управленско бедствие

Левицата иска Борисов в НС, той се среща с феновете на "Левски"

След като се оказа, че предишният министър е изпил водата на Перник, както се изрази Ревизоро, той поел отговорността спрямо новия си пост. По лошотия равни нямаме, недоволен е министърът от критиките към него. МОСВ не било виновно за незаконните включвания по водопроводната мрежа на градовете, които са в режим на водата, по мнението му.

МОСВ само издава разрешителните за водоползване, заяви Емил Димитров. Той поема на свое подчинение управлението на водите. Това, което виждал за мръсния въздух не му харесвало, защото и неговите деца дишали същото.

Оказва се, че страната ни трябва да приеме закон за екологията, за да избегне наказателна процедура на ЕК. Трябва да има разбиране между зелените и кметовете, подчерта министърът на екологията.

Ревизоро се закани да не допусне да не се усвоят европарите за екопроекти.

За себе си съм сложил една критична дата - който хванал влака - хванал, закани се той. Другите, които изпуснали "евровлака " да чакали следващия.