Да посрещнем Коледа с вяра в Бога и да бъдем по добри - за това призова Силвия Кацарова в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Обожавам тези празници. Този стремеж в хората да бъдат по-добри, да се сплоти българското семейство, да се възстановят традициите - това е нещото, което трябва да ни вълнува. Тази Коледа е различна. Хората са уплашени, но смятам, че е най-добре човек да се остави на най-висшата сила - Бог." - заяви любимата на хиляди българи певица в предаването "Денят ON AIR".

"Нека сме спокойни и да живеем с вяра за утрешния ден. Да се оставим на Бог, той да реши нашата съдба. Досега много ни вълнуваха материалните придобивки. Векът, в който живеем, ни предразполага към една голяма надпревара - всеки да подсигури не само себе си, но и до пето коляно, както се казва." - допълни Кацарова.

Тя е категорична, че нашият народ е много хубав, но е ощетен.

"Опарих се, когато бяхме ангажирани от политически сили преди време. Но видях, че артистът трябва да остане артист за народа. Той трябва да е безпартиен. Имаше нападки защо не сме на площада. Аз ви подкрепям, но не искам да влизам в тези политически схеми, защото видях, че сме предоверихме. Хората на изкуството винаги са били използвани." - категорична е певицата.

Тя подчерта, че нейните музиканти нямат твърди доходи и заплати.

Според нея болестта е накарала част от хората да злобеят.

"Сега, в тези времена, когато трябва да има прошка - не трябва да се озлобяваме. Това се връща. Пращайте любов." - добави тя.