Мишо никога не е бил Бирата и беше много обиден от този прякор. Ако трябваше да му слагат някакво определения, трябваше да е Мишо Баскетбола. Това заяви в сутрешния блок на БиТиВи Константин Папазов - Тити, приятел на открития вчера мъртъв Михаил Михов, изтъквайки постиженията му в спорта.

В типично емоционалния си стил той призова да не се спекулира със смъртта на шефа на баскетболната федерация у нас. Поводът за това му настояване беше вчерашната реакция на РЗС. Припомняме, според партията инфарктът на Михов е алиби, което цели да прикрие истинските обстоятелства около смъртта на бирения бос.

Папазов беше категоричен, че смъртта на Михов не трябва да става повод за спекулации от страна на политически партии. Той изтъкна и че в една човешка трагедия се търсят сензации и настоя това да се прекрати.

Мишо има семейство, жена, дете, каза през сълзи бившият кандидат за кмет на София. Тити Папазов определи Михаил Михов като изключително ведър, спокоен и позитивен човек.

На въпрос дали смята, че той може да е бил убит, неколкократно изтъкна, че това ще бъде обект на разследване и ще бъде установено категорично, но най-вероятно баскетболният бос е починал действително от масиран инфаркт. Той добави и че приятелят му е имал оплаквания от високо кръвно, но не им е обърнал внимание.

Папазов не даде подробности за бизнеса на Михов, посочвайки, че не е запознат отблизо с него, но отбеляза, че е водил изключително деен живот - „на колела и от хотел в хотел".