Събирането на разписките по време на изборите е много лесен начин за манипулиране. Това заяви Татяна Дончева, водач на листата на "Изправи се БГ! Ние идваме!". Според нея ако някой иска да направи манипулация на изборите това е чрез разписките. Когато има разминаване в броя на разписките и протоколите, това ще създаде възможности някой да си говори колко неправилни са изборите, каза Дончева.

Прави впечатление, че при предишните избори в Централната избирателна комисия ИТН са гласували с партиите на промяната, а сега са гласували с партиите на статуквото и това всъщност обърна решението на ЦИК, обяви Татяна Дончева. Миналия път при гласуването в ЦИК компактно са гласували ГЕРБ, БСП и ДПС, а сега към тях се е присъединил и ИТН. "Това показва, че ИТН този път е "прибрана" към тези, които държат партията. Тази формация се ръководи от тези фактори, с които партията на Слави Трифонов сега е гласувала заедно.

"Изправи се БГ! Ние идваме!" е най-социалната формация и в нея има смислени и разумни хора, каза Татяна Дончева. Тя припомни, че въпреки някои разминавания, в предишния парламент депутатите от формацията са гласували единно.