БСП с изненада за медиите - без схеми и диаграми за роднинските назначения. Така започна пресконференцията на столетницата.

БСП има над 100 сигнала за "кумгейт"

БСП има над 100 сигнала за "кумгейт"

Деница Златева: ГЕРБ неглижират президента

Кирил Добрев обобщи,че партията разполага с десетки сигнали, но все още дава ултиматум на ГЕРБ. Тази седмица е седмица за размисъл, подчерта той. Социалистът е недоволен, че партията му е критикувана, че води компроматна война срещу властта. Защо като е компроматна война, валят оставки, недоумява Добрев.

Защо си тръгна депутатът Живко Мартинов, а Делян Добрев остава, притеснен е той. Явно за ГЕРБ имало депутати, които са по-скъпи. Иначе социалистът е категоричен, че има по-голям проблем от Антон Тодоров, а именно вицепремиерът Валери Симеонов.

ГЕРБ нападна БСП, че претоплят стари манджи с нов кумгейт в Габрово

ГЕРБ нападна БСП, че претоплят стари манджи с нов кумгейт в Габрово

Хасково е част от един мащабен сценарий, с който се цели очернянето на ГЕРБ, смятат те

Валери Симеонов е мина за европредседателството ни, категоричен е Кирил Добрев. Той не е проблем на премиера, той е национален проблем, смята той.

Социалистът все пак намекна за поредната политико-роднинска връзка - този път във Велинград. Остави обаче коментарът на Цветан Цветанов, който бил много добре запознат, защото често ходел в града на СПА.

А на въпроси за поредните вътрешно партийни атаки, Добрев отговори с думите: "БСП не е за продан и не се продава."

Припомняме, вицепремиерът Валери Симеонов влезе в открита война с журналисти миналата седмица, когато постави ултиматум за извинение на четири национални медии да му се извинят за нападките. Изявлението си Симеонов направи от името на пресцентъра на Министерски съвет и то беше публикувано на официалния сайт на правителството.

Антон Тодоров, неразбран и атакуван, се извини на Виктор Николаев

Антон Тодоров, неразбран и атакуван, се извини на Виктор Николаев

Депутатът не заплашвал, а предупреждавал