Вечерен час за ученици е въведен в Елин Пелин, предаде bTV. След 18 часа лицата под 18-годишна възраст трябва да са по домовете си.

Мярката е в сила заради съмнения за коронавирус за местни. Семейство се прибрало от Сърбия и се почуствало зле. Първите проби са положителни.

В момента хората са под карантина.

До момента вечерен час има в Чирпан, Девин, Козлодуй и Белица.

Припомняме, вчера оперативният щаб реши Банско да бъде поставен под карантина две седмици.

Ден по-рано ски зоната в Банско и другите два основни зимни курорта у нас - Боровец и Пампорово, беше затворена. Причината за мярката беше, че сред потвърдените случаи на коронавирус бе този на 9-годишно дете от Англия в Банско. По-късно пък стана ясно, че в Троян е регистриран първи случай на коронавирус, като заразеният е мъж, работил като ски учител в Банско.

И Белица е с вечерен час

И Белица е с вечерен час

Кметската заповед е в сила от днес

В Стара Загора полицейски екипи са разположени на входа и изхода на града.

Спират се всички автобусни курсове между Ямбол и Сливен, предаде БНР.Причината са липса на пътници и загубите, които превозвачите търпят заради пандемията.

Официално у нас регистрираните случаи са 92, а двама души починаха.Новите случаи са 11.

Лекар е великотърновецът, заразен с Covid-19, предаде БНР. Работи в частна софийска частна болница и се е прибрал в родния си град.

Междувременно, 40-годишен мъж, поставен под карантина, е избягал от екип на Спешна помощ, но е бил заловен от полиция на Централна гара.

Друг мъж, от Гоце Делчев, е избягал от карантина и успял да замине за Румъния.