Лудогорец излиза срещу Динамо (Загреб) в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Мачът е на "Максимир" от 21:00 часа. 

Българският шампион загуби първия мач в Разград с 1:2 и ще търси задължителен обрат в Хърватия. В лагера на "орлите" са амбицирани за успех, който да ги доближи максимално към голямата им цел - влизане в групите на най-популярния турнир.

Шимунджа: В Загреб трябва да бъдем умни и ефективни

Шимунджа: В Загреб трябва да бъдем умни и ефективни

"Не е нужно да играем красиво"

След като отпадна правилото за "гол на чужд терен" 11-кратният шампион на България ще се нуждае само от едно попадение аванс, за да вкара срещата поне в продължения.Старши треньорът Анте Шимунджа няма да може да разчита на Бърнард Текпетей, който е наказан за мача. 

Клод Гонсалвеш и Каули Оливейра пък все още не са възстановени и няма да могат да играят в мача. Добрата новина за "орлите" е завръщането в игра на Мануел Шоу.

До момента Лудогорец отстрани Сутиеска и Шамрок Роувърс. Победителят от тази двойка ще се класира за плейофа в Шампионска лига, където най-вероятно ще срещне норвежкия Бодьо/Глимт, който разгроми Жалгирис с 5:0 в първия мач помежду им.