Отборите на РБ Лайпциг и Тотнъм се изправят един срещу друг в осминафинален мач-реванш от Шампионската лига. Макар и страхът от коронавируса да се шири из целия континент, точно тази среща ще се играе с публика на стадион "Ред Бул Арена". Предимството определено е за селекцията на Юлиан Нагелсман, която спечели първата среща с 1:0, а освен това демонстрира и страхотен футбол в Лондон, който с малко повече късмет можеше да им донесе и далеч по-разгромен успех.

Моуриньо иска да спечели трофей и с Тотнъм

Моуриньо иска да спечели трофей и с Тотнъм

Португалецът се надява играч на РБ (Лайпциг) да си вкара автогол

"Шпорите" на Жозе Моуриньо определено не се намират във форма и записаха редица от негативни резултати. Болезнено за тях беше и отпадането за ФА Къп от Норич на четвъртфиналите.

Големият проблем за Хотспърс е свързан с дълготрайното отсъствие на контузените Сон и Хари Кейн, като към тях трябва да прибавим и Муса Сисоко. В последния момент от сметките на мениджъра отпадна и нидерландският атакуващ футболист Стивън Бергвайн. До последно път въпрос ще останат Юго Лорис и Райън Сесеньон.

Юлиан Нагелсман: Няма да подценим Тотнъм

Юлиан Нагелсман: Няма да подценим Тотнъм

РБ Лайпциг посреща Тотнъм утре в реванш от 1/8-финалите на ШЛ

Домакините днес не могат да разчитат единствено на контузения Вили Орбан. От леки травми се оплакват още Тимо Вернер, Ибрахима Конате и Кевин Кампъл, но и тримата има шанс да играят. "Биковете" не познават вкуса на поражението, като на 4.02 отстъпиха на Айнтрахт (Франкфурт) в турнира за Купата на Германия.

Главен съдия на срещата е испанецът Карлос дел Черо Гранде, с помощници Хуан Карлос Юсте и Роберто Алонсо. Със системата ВАР пък ще се занимава Хуан Мартинес Мунуреа.

Двубоят между Лайпциг и Тотнъм с публика

Двубоят между Лайпциг и Тотнъм с публика

Това съобщиха властите в германския град