Отборите на Реал (Мадрид) и Ювентус се изправят един срещу друг в четвъртфинален мач-реванш от Шампионската лига. На пръв поглед двубоят трябва да бъде с протоколен характер, след като "кралете" надиграха като гост италианския първенец с 3:0. Със сигурност обаче и двата тима ще си имат едно наум, след като вчера Рома успя да сътвори невъзможното срещу уж сигурните "полуфиналисти" от Барселона.

Рафа Варан: Няма да играем за 0:0, това не е стилът ни

Рафа Варан: Няма да играем за 0:0, това не е стилът ни

"Знаем много добре силата на Ювентус"

Поради този факт, от лагера на домакините подхождат доста сериозно към мача. Зинедин Зидан е забранил на своите възпитаници каквито и да е наченки на подценяване, като и днес хвърля в боя своите най-големи звезди. Големият проблем пред Зизу е свързан с липсата на капитана Серхио Рамос, който е наказан заради натрупани картони. Неговата алтернатива Начо пък е с травма на глезена и така шанс за изява ще получи дълбоката резерва Хесус Вайехо, който на всичкото отгоре през последните няколко дни също се оплаква от травма.

Дори и при най-лошия сценарий с гореспоменатия, "лос меренгес" не изпадат в паника, тъй като в централен защитник ще бъде преквалифициран Каземиро.

Ювентус с най-доброто срещу Реал (Мадрид)

Ювентус с най-доброто срещу Реал (Мадрид)

Двубоят е утре от 21:45 часа

Битката тази вечер ще бъде с една идея по-специална за Кристиано Роналдо, който ще запише своя юбилеен мач №150 в континенталната надпревара.

От своя страна, Ювентус излиза, за да спаси своята поразклатена чест след първия мач. Мнозина твърдят, че "Старата госпожа" ще бъде сериозно подмладена през лятото, като всичко ще стартира с "пенсионирането" на Джанлуиджи Буфон. На "Бернабеу" - Макс Алегри няма да може да разчита на получилия червен картон Пауло Дибала. Аржентинецът се намира в добра форма, след като през уикенда вкара хеттрик на Беневенто. Същото важи и за младия Родриго Бентанкур, който и без това не се представи на ниво в първия мач.

Зидан: Роналдо цял живот вкарва по 50 гола на сезон

Зидан: Роналдо цял живот вкарва по 50 гола на сезон

"За него това е норма", заяви треньорът на Реал (Мадрид)

Под въпрос до последния момент ще бъде Андреа Брадзали, който е измъчван от разтройство. В състава пък се завръщат Меди Бенатия и Миралем Пянич, пропуснали сблъсъка в Торино заради санкции.

Главен съдия на срещата е англичанинът Майкъл Оливър, с помощници Стюърт Бърт и Саймън Бенет. Допълнителни асистент рефери са Мартин Аткинсън и Андре Маринър, а четвърти арбитър е Лий Бетс.

Ювентус ще претърпи пълна промяна през лятото

Ювентус ще претърпи пълна промяна през лятото

От настоящия състав ще останат едва 10 футболисти

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК: ЛИНК 1, ЛИНК 2, ЛИНК 3, ЛИНК 4