Жена загина на място след удар от автомобил. Катастрофата е станала тази нощ около 1.20 часа близо да Бургас, съобщиха от полицията, цитирани от БТА. Оттам уточниха, че все още не могат да установят самоличността на загиналата.

Жената се е движела по първокласен път Е-773 в неосветен участък. Ударил я е автомобил "Форд Фиеста", управляван от В.Н. на 41 години от Бургас. От полицията уточняват още, че жената се е движела неправилно по пътното платно.

Други две тежки пътнотранспортни произшествия станаха през почивните дни в Ямболска област, съобщиха от полицията, цитирани от БТА. Една жена е загинала, двама са ранени.

Вчера около 17.30 ч. 73 годишната Стойка Георгиева е била блъсната при пресичане на Крайречен булевард и ул. Срем от лек автомобил БМВ с ямболска регистрация с водач Добрин С. на 27 години. Жената е била настанена в болница с множество травми по тялото и фрактура на черепа. Тази сутрин от болницата са съобщили, че жената е починала, допълниха от полицията.

На пътя Ямбол- Елхово при изпреварване лек автомобил Рено, шофиран от Петър П. на 56 г., навлиза в насрещното платно и се блъска челно в идващия насреща товарен ДАФ с турска регистрация.

Пътуващите в лекия автомобил Вълка С., на 59 г., и Иван М., на 60 г., са настанени в болница в тежко състояние, но без опасност за живота. Пътниците са ползвали предпазните колани, няма данни за употреба на алкохол от водача.    

По случаите е образувано досъдебно производство.