45-годишен мъж е загинал при катастрофа на автомагистрала "Хемус", съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен, цитирани от 24 часа. Сигналът за инцидента е приет в 11 часа. В днешния ден има най-малко 4-ма загинали и 13 ранени при катастрофи в страната.

Шофьор на лек автомобил "Мерцедес" с шуменска регистрация предприема изпреварване на автомобил "Опел Корса" също с шуменска регистрация. Заради неспазване на дистанция го блъска отзад, след което се удря в мантинела и се преобръща на пътя. Алкохолните проби са отрицателни.

49-годишният шофьор от Нови пазар е откаран с фрактура в МБАЛ-Шумен. Спътникът му на предна дясна седалка, 45-годишен мъж от село Върбяне е починал в болницата след получена гръдна травма

Автобус с ученици се обърна край Враца

Автобус с ученици се обърна край Враца

Пострадали са осем души

Припомняме, автобус, превозващ ученици, катастрофира тежко край Враца. Седем деца са пътували в автобуса. Осем души са ранени в катастрофата. Седем от тях са пътници, а осмият е шофьорът на автобуса.

Катастрофа ограничи движението по автомагистрала "Струма". При катастрофата се е преобърнал микробус, който превозва моторни лодки, При инцидента леко са пострадали двама души.

57-годишен шофьор на автобус е загина в катастрофа на пътя между Бенковски и Съединение до Пловдив. Шофьорът е загинал на място, няма пострадали пътници

Двама души загинаха при тежка катастрофа на АМ "Тракия". При произшествието челно са се ударили ТИР и лека кола. Пътният инцидент е станал при 124-и километър на магистралата в посока София, в близост до Пловдив.

Бременна жена пострада при удар на два микробуса на пътя София-Русе. Пострадалите при катастрофата са румънски граждани.

Два румънски автобуса и кола се удариха по пътя Русе-Бяла. Леката кола е спряла рязко, единият автобус я ударя леко отзад леко, но вторият автобус се удря в тях по-силно. Няма пострадали хора, съобщава НоваТВ.

Автобусите са превозвали туристи от София за Букурещ. Вторият автобус е със счупено предно стъкло и изчаква да бъде изтеглен. Според полицията, причина за инцидента е неспазване на дистанция.