Възпитателка е нападната и пребита в детска градина в Разлог в края на последната седмица на април 2022 г. Детската учителка твърди, че е била жестоко удряна, блъскана и скубана от баба на едно от децата. Бабата набила преподавателката заради това, че детето ѝ се бави и не излиза от градината достатъчно бързо, съобщи Нова телевизия.

В детската градина "Здравец" в края на всеки ден, за да вземат децата си пристигали в огромна група десетки родители от квартал "Нов път". В петък пред забавачницата пристигнали 15-ина души и повикали няколко деца накуп. 

Роми биха и душиха свещеник в манастир, искали да крадат безпрепятствено

Роми биха и душиха свещеник в манастир, искали да крадат безпрепятствено

Отецът е в светата обител от 1998 година

"Забавили сме се не повече от 10 минути, защото обикновено децата се нуждаят да ги обгрижиш, да им помагаш, да се обуят, да се облекат, да приберем дрехите от шкафчето, за да могат да се приберат", обясни пострадалият възпитател Лиляна Кoцакова.

Докато детската учителка подготвяла децата, една от жените, дошли да вземат децата влетяла в коридора, разбивайки входната врата. И се засилила към възпитателката. 

Ученици биха с камшик 11-годишно дете в Бобошево

Ученици биха с камшик 11-годишно дете в Бобошево

Сигналът е подаден от училищното ръководство

"Бях настигната по стълбището и ми беше нанесен побой. Аз я молех да спре, да не ме удря. Нямам обяснение защо по такъв начин бях нападната и унижена. Удари по лицето, скубана бях. Този ръкопашен бой продължи може би пет минути, докато между мен и нея не застана учителка, която я помоли да спре. Всичко това се случи пред погледа на деца и родителите, които стояха отвън", каза още Коцакова.