Агресивен баща е нахлул в училище „Отец Паисий”  в Лом. Неговата агресия се насочила основно към учителката на детето му, като я е обиждал и я ударил.

28-годишният А.Ц. нахлул в училището без разрешение от охраната и ръководството на учебното заведение вчера, 18 април.

В коридора на втория етаж побеснелият родител предизвикал конфликт с учители, посягал да ги удря, заплашвал и ги обиждал в присъствието на други учители и ученици.

„С действията си А.Ц. грубо нарушава обществения ред и учебния процес, показвайки явно неуважение към институциите и незачитане законите на страната“, пише в прессъобщението на областната дирекция на МВР в Монтана.

В репортаж на БиТиВи детенце, свидетел на случката, разказа, че конфликтът бил заради неизвинени отсъствия и искана от учителката бележка от родителите. Също по информация на телевизията учителката е бившият депутат от 39-тото Народно събрание Клара Петкова. Тя обаче отказа всякакъв коментар.

Нарушителят е привикан в районното полицейско управление в Лом и му е съставен акт по указа за дребното хулиганство. Той бил изправен пред съда в градчето, като магистратите му наложили "глоба" в размер на 200 лева.