23-годишен младеж е открит в тежко състояние и в безсъзнание тази сутрин след нанесен му побой край казармата в Благоевград. Друг младеж е бил пребит от трима в центъра на града, съобщава БГНЕС.

Към 8:45 часа тази сутрин преминаващи по черния път между казармата и сградата на ЧЕЗ открили окървавения С.Ч. Транспортиран е до МБАЛ-Благоевград, направените му изследвания са установили черепно-мозъчна травма, хематом и фрактури по цялото тяло. Ще бъде транспортиран за столична болница.

Младежът не е ограбен, има рана на главата, край него е имало златна верижка. Не е ясно колко часа е стоял край черния път.

Снощи на сцена в парк "Македония", който вчера бе открит с водосвет и намиращ се на територията на поделението, няколко хиляди души се събраха за връчването традиционните награди на БГ радио.

Още един младеж е бил бит от трима пред закусвалня в идеалния център на Благоевград. 27-годишният И.К. от петричкото село Габрене е открит към 4 часа тази сутрин паднал на земята и в безсъзнание. Лекар от ЦСМП е успял да го свести, след което е приет в Спешното отделение на МБАЛ, скенерът не е открил тежки травми, отведен е в полицията за обяснения по инцидента.

Трима са задържани в ареста на Първо РУП за побоя, единият от тях е блъснал в гръб полицай.