Главният прокурор Иван Гешев не се притеснява да разследва осем джуджета, десет малки негърчета и комикс герои. Това стана ясно от коментара му пред медиите. Той обяви,че няма да коментира емоционални изблици на политици.

Чистим България от хора, които са осъществили състави на престъпления, подчерта обвинител номер едно. Има време за всяко нещо, закани се той.

Има време за раздиране, има време за съединяване, има време за война, има време и за мир, по думите на главния прокурор. Той е за обединяване и мир, но е на война с престъпността.

Гешев не каза дали ще излязат нови чатове с участието на Пламен Узунов. Утре прокуратурата ще даде повече подробности за спецакцията за тероризъм.

Интересна била ситуацията по делото с Иво Прокопиев, според него. Той вижда медиен натиск от група медии върху съда, както и мрънкане пред посолства.

Подсъдимият Прокопиев имал прилика с престъпника Брендо в частта със защитниците. Прокуратурата не се притеснява да проверява, както той се изрази, осем джуджета, десет малки негърчета ,герои от комикси.

Проверяваме всички с еднакъв стандарт, изтъкна Гешев.