Маневрите за наследството на Мартин Божанов - Нотариуса явно вече започнаха, в прекия смисъл на думата. В студиото на Нова телевизия говори едно от децата на Мартин Божанов - Мария и обяви, че след смъртта на баща си отношението на настоящата му съпруга, Гергана, е "разделяй и владей".

Мария Божанова сподели и че получава заплахи. Един човек, който работел в комплекса на баща й. Представил се за бивш служител на реда и й казал, че ще е следващата. Другата заплаха е била индиректна, от трети лица, които й заявили, че е заплашена от адвокатите на съпругата на баща ми - Гергана Грънчарова. Направи го с уговорката, че тази информация е през трети лица.

Гергана се опитала и да ограничи влизането на всички наследници във владение - дъщерята Мария даде пример с дружество на Мартин Божанов, където бил назначен неин представител. 

Бившият шеф на ГДБОП е "осъществявал контакт" с Нотариуса, призна МВР

Бившият шеф на ГДБОП е "осъществявал контакт" с Нотариуса, призна МВР

Любомир Янев днес работи в отдел "Противодействие на криминалната престъпност" към СДВР

"Искам да разкрия една истина за събитията, които се случват след смъртта на баща ми. Искам да покажа какви са нещата и действията, които се предприеха срещу мен, моите братя и сестри. Ние сме 5 деца от 4 различни съпруги." Иначе Мария няма никаква представа за действията на баща си и разкритията по медиите от последните седмици и месеци за нея не отговорят на истинския образ на баща й. "За мен това са инсинуации на медиите." Знаела, че баща й се занимава с търговска дейност - заведения, ресторанти, хранителен магазин и пекарна.

Отново изслушват Сарафов за Нотариуса и Пепи Еврото

Отново изслушват Сарафов за Нотариуса и Пепи Еврото

Най-добре би било Сарафов да излезе в продължителен отпуск

Мария Божанова е ходила в SS клуба, но като малка 13 - 16 годишна, тъй като учела в близко училище. Никакви публични хора не е виждала там, но направи и уговорката, че е била във възраст, на която не се е интересувала от политика и съдебна система. Не е виждала никога предаване на пари.

"Баща ми беше естет, харесваше красивото и обичаше да прави места, в които просто да си стои. Не смятам, че името има нещо общо с това, което в момента се изкарва. За мен това не е баща ми. Всеки един човек изгражда образ за родителите си. Познавам го в съвсем различна роля като съвсем различен човек - весел, обичащ живота", допълни Мария и обвини медиите в тормоз.

Припомняме, че миналата седмица изненадващо по време на брифинг на бившия главен прокурор Иван Гешев пред СРС по съвсем друг повод, се появиха майката и последната съпруга на Мартин Божанов, Гергана, които заявиха, че самото убийство не се разследва, обвиниха медиите, че не търсят истината и заявиха, че не познават Иван Гешев и съответно той не е свързан с Мартин Божанов.