Мъж умишлено блъсна с автомобила си колата на бившата си приятелка в Бургаско, след което избяга, информираха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Инцидентът станал вчера, 18 март, около 14.30 часа в село Оризаре, община Несебър. Тогава 34-годишният М. М., шофирайки по улица "Първи май" с личния си автомобил, умишлено блъска движещия се в посока от село Гюльовца към село Оризаре лек автомобил, в който се придвижвала бившата му приятелка - 33-годишната Е. Ч. от село Гюльовца. Към момента на удара жената се возила в автомобила, който бил управляван от друг мъж - 34-годишния И. Ш. от село Руен.

Агресивният водач блъснал странично колата, в която се возила бившата му любима - в задната лява броня на колата. След като двата автомобила спрели, М. М. продължил с агресията - той ударил с метален предмет жената в областта на бедрото. След това избягал от местопроизшествието.

След подаден сигнал мъжът е установен от органите на реда в село Гюльовца. Той е тестван за алкохол, като дрегерът е показал 0.46 промила концентрация на алкохол в кръвта. От шофьора е взета и кръвна проба за химичен анализ.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, разследването продължава.