Искри между президентството и МО заради разпореждане на Красимир Каракачанов армията да помогне на МВР в издирването на убиец.

Румен Радев иска обяснение от вицепремиера по обществения ред и сигурността незаконно ли са пратени военни. Заместник-вътрешният министър е поискал съдействието от военното ведомство. Каракачанов е разпоредил и помощта.

Незаконно е решението на Каракачанов да включи спецсилите в издирване на МВР

Незаконно е решението на Каракачанов да включи спецсилите в издирване на МВР

Бивш зам.-военен министър иска да бъде потърсена отговорност за случая

Никой не трябва да се притеснява от тази заповед, категоричен бе военният министър пред БиТиВи. В понеделник ще отговоря на писмото на президента, успокои министър Каракачанов.

Той е разпоредил военните да извършат учение с цел разузнаване. В горите специалните сили са по-обучени от полицаите, категоричен бе военният министър. "Аз съм преценил, аз си нося отговорността", подчерта той. Армията трябва да участва в мероприятия по опазване на обществения ред, категоричен бе Красимир Каракачанов.

Все още не преговаряме доставка на „Грипен” за ВВС

Все още не преговаряме доставка на „Грипен” за ВВС

В Словакия се проведе авиошоу...

Амбицията му е да се възстанови връзката между обществото и армията. Трябвало да има по-тясно сътрудничество между специалните сили на МО и МВР. Военният министър нямал разногласия с президента. Искам армията да има надеждна техника, коментира той покупката на изтребители. Каракачанов е за нов самолет за авиацията.

Шумът е проблем, защити той акция "Тишина" на колегата му Валери Симеонов. Шумът пречи на нормалните почиващи, подчерта той. Този шум се чува и в Несебър, и във Влас,смята Красимир Каракачанов. Той не се притеснява от вот на недоверие.