Петьо Петров - Еврото най-вероятно е тук някъде. Това коментира в студиото на БТВ Николай Стайков, изразявайки съмнение, че бившият следовател е много възможно да се укрива в България.

Според разследващия журналист и съосновател на Антикорупционния фонд има няколко важни въпроса, които трябва да бъдат зададени, а именно защо се разследват прокурори, които са подготвяли обвинения към Пепи Еврото и какви са отношенията на Илиана Кирилова с Пепи Еврото, Делян Пеевски и Мартин Божанов-Нотариуса. За него е странно, че Кирилова нарича Еврото "господин".

Стайков също коментира, че отказът на градския прокурор на София Илиана Кирилова да се яви на изслушване във временната комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов оказва влияние върху текущото разследване.

Припомняме, прокурорът Константин Сулев от Софийска районна прокуратура, преди няколко дни бе предаден на съд за длъжностно престъпление. Според разследването целта на Сулев е била да не допусне изнасянето на информация срещу бившия главен прокурор Иван Гешев, с което да навреди на Петьо Петров - Еврото в момент на разследване.

Никола Минчев обвини прокуратурата, че саботира разследването на Нотариуса

Никола Минчев обвини прокуратурата, че саботира разследването на Нотариуса

Ще бъдат разпитани Борислав Сарафов, Иван Гешев и Сотир Цацаров