Петко Дюлгеров е приет в болница с инфаркт. За това съобщи бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева в профила си във Фейсбук.

Тя посочва, че по информация на нейни източници състоянието на Дюлгеров е тежко и лекарите споделят, че е слабо контактен и едва говори.

Иванчева напомня, че той се е отказал от показанията си по процеса срещу нея и Биляна Петрова с мотива, че те са дадени под натиск от КПКОНПИ и прави аналогия със случая с Мишо Бирата.

Ваклин искал лично отмъщение и вендета

Ваклин искал лично отмъщение и вендета

Петко Дюлгеров много пъти лъган от бизнесмена

Припомняме, собственикът на "Леденика" Михаил Михов почина от тежък инфаркт в хотел в Правец през 2011 г. Името му нашумя, когато беше разпространен запис на разговор на премиера Бойко Борисов с тогавашния шеф на митниците Ваньо Танов. В него министър-председателят разпорежда на Танов да спре проверка на фабриката на Михов.

"Дали когато се откажеш от показания, спуснати от прокуратурата и КПКОНПИ, получаваш инфаркт?", пита Иванчева.

Тя напомня и че се очаква утре защитата на Дюлгеров да поиска отмяна на домашния арест.

Припомняме, в средата на април Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров бяха осъдени на първа инстанция за поискан подкуп в размер на 187 500 евро от предприемача Александър Ваклин. Те получиха съответно по 20, 15 и 12 г. затвор.

20 години затвор за Иванчева и 15 г. за Петрова
Обновена

20 години затвор за Иванчева и 15 г. за Петрова

Веднага след присъдата Иванчева, Петрова и Дюлгеров са задържани