Бисер Миланов, известен с прякора си Петното, е задържан в русенския арест по обвинение за побой.

Образувано е досъдебно производство за умишлено нанасяне на средна телесна повреда, престъпление по чл 131а,  във вр. чл. 129 НК. От прокуратурата уточняват, че деянието е извършено при условията на опасен рецидив.

От МВР съобщиха, че сигналът е подаден от домашен адрес в Русе, като на място патрулът оказва помощ и откарва до болницата в града 26-годишна жена. Тя е със счупена долна челюст отляво и горна челюст отдясно.

Разследващите са установили, че жената е пострадала при спор с 47-годишния Бисер Миланов, който възникнал около 11 часа в автосервиз на улица „Свети Димитър Басарбовски”. Жената е живяла на семейни начала с Петното до края на миналата година.

Цитиран от БиТиВи, синът на Миланов, който прекара днес целия ден пред районното управление, смята, че арестът на баща му е политическа провокация и заплаши с протестни действия.

С постановление на наблюдаващ прокурор Бисер Миланов – Петното е задържан за 72 часа. Предстои Районна прокуратура – Русе да внесе искане в съда за вземане на мярка задържане под стража.