В Министерството на регионалното развитие не е постъпвал сигнал за злоупотреба по проекта за Ларгото. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова преди заседанието на парламентарната комисия по регионално развитие, цитирана от БНР.

Управляващият орган на ОП "Регионално развитие" ще предостави всички необходими документи на прокуратурата, която проверява случая по проекта "Ларгото".

Боил Банов: Жална ни майка, ако така се печелят избори
Обновена

Боил Банов: Жална ни майка, ако така се печелят избори

Банов разкри изнудване и в МОН

От администрацията на ОПРР ще предприемат съответни действия след решението на съда за предявените искове на Министерството на културата.

Министър Петя Аврамова уточни, че всички документи са предоставени на управляващия орган. Документите са за завършването на строежа, за сроковете, за строителството. В комплекта са и документи за питане за забава на проекта, актовете 10 и 11 са предоставени на управляващия орган.

Банов не подава оставка преди доказателства

Банов не подава оставка преди доказателства

ГЕРБ стоят зад културния министър

Припомняме, повод за изказването на министър Аврамова е скандала "Ало, Банов", който се разгоря от 30 януари 2018 г.

Вчера депутатът от БСП Елена Йончева представи записи за министъра на културата Боил Банов. Обвинението е, че министърът участвал в корупционна схема за ремонта на Ларгото.

Боил Банов категорично отрече автентичността на тези записи и се закани да съди всички.

Ало, корупция, обади се Нинова от трибуната в НС
Обновена

Ало, корупция, обади се Нинова от трибуната в НС

Няма вече сини и червени лампи, смята лидерът на БСП