Полицията не е евакуирала блок в столичния квартал "Дружба" при действията си по издирването на 56-годишния Росен Ангелов, който е обвинен задочно за шесторното убийство от Нови Искър. Тази информация се разпространи във Фейсбук групата "Дружба- София". 

Според източници на "24 часа" полицаи в действителност са отишли в блока. Полицаите били няколко и проверявали апартамент на познат на издирвания от 2009 година Росен Ангелов. Самият Ангелов бил забелязан в този апартамент преди месец.
Мъжът, който притежава апартамента, е обявен за издирване във Франция.

Припомняме, по-рано днес се твърдеше, че полицията е евакуирала блок в столичния квартал "Дружба". Ставаше въпрос за блок 29, вход "Б"  в квартал "Дружба". 

Първоначалните данни бяха, че властите са помолили всички хора да напуснат домовете си, заради подозрения, че това е адресът на 56-годишния Росен Ангелов. 

Информацията идваше и от Фейсбук групата "Дружба- София", в която интернет потребители коментират, че някога Росен Ангелов е живял там. Той е човек, който често е сменял адресите.

Росен Ангелов е издирван от МВР за шесторното убийство в Нови Искър
Обновена

Росен Ангелов е издирван от МВР за шесторното убийство в Нови Искър

Възможно е мъжът да е въоръжен и опасен

Припомняме, че цял ден мащабен екип на полицията и отрядът за борба с тероризма издирваха заподозрения за шестте убийства в Нови Искър - Росен Ангелов.

56-годишният Ангелов официално е обвинен за убийствата, но задочно, защото все още се издирва. Разследващите са категорични, че извършителят на убийството е той, като се позовават на криминалистични изследвания, ДНК експертизи и много свидетелски показания. Той е обвиняем, но не е заловен.

Росен Ангелов - без документи, без имот, не ползва транспорт
Обновена

Росен Ангелов - без документи, без имот, не ползва транспорт

Росен Ангелов е обявен за общодържавно издирване от септември 2009 година