51-годишен мъж беше пребит след спор при маневра на улица в димитровградското село Добрич, Димитровградско. Нападателят е 20-годишен курсант от Академията на МВР, който бе задържан, а след това - освободен, разказа репортаж на Нова телевизия.

Пострадалия Панчо Пенев още е в болница. "Първо ме биха с юмруци, след това ме повалиха на земята и ме ритаха", разказа битият мъж. Панев отрече да се е държал агресивно и да е използвал хладното оръжие, което е имал в колата си.

Отстраниха курсант от академията на МВР заради побой на пътя

Отстраниха курсант от академията на МВР заради побой на пътя

20-годишният кандидат-полицай преби 51-годишен водач ...

Той посъветва всички млади момчета да избягват агресията. "Това момче (което се обучаваше за полицай - б.р.), е взето да ме защитава, а той... направо на убийство докара работата. Как ще ме защитава този човек", запита пострадалият.

Той е професионален шофьор, каза, че за 34-35 години от както е на пътя, не е виждал подобна агресия. За своя професионален опит той нямал акт за нарушение на пътя.

Дисциплинарка срещу МВР курсанти, пили и стреляли в нощна София

Дисциплинарка срещу МВР курсанти, пили и стреляли в нощна София

Младежите стреляли посред нощ в София

Младият мъж, пребил човек на пътя, бе пуснат от ареста без повдигнато обвинение. Районната прокуратура в Димитровград е образувала досъдебно производство за едро хулиганство с причиняване на средна телесна повреда, но засега то е срещу неизвестен извършител.

След като бъдат разпитани всички свидетели и стане готова медицинската експертиза, тогава най-вероятно 20-годишният курсант ще бъде привлечен като обвиняем.