Жени Калканджиева е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отложи делото срещу нея за 25 юни, тъй като се търсят още свидетели по него, предаде Нова .

"Мис България 1995" беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда.

След случая съседи са започнали подписка, с която искат Калканджиева и семейството й да се изнесат от кооперацията. Останалите живеещи в блока твърдят, че семейството й редовно вдига шум през нощта и им пречи да живеят спокойно.

Във Facebook, Жени Калканджиева написа, че това е "провокация от страна на съседите й, която се превръща в системен тормоз" над семейството й.

Междувременно стана ясно, че от Агенцията за закрила на детето ще направят проверка на Калканджиева, тъй като при задържането й тя е поискала синът й Георги да отиде с нея в ареста.

Преди две седмици съпругът й също беше задържан за нанасяне на побой над друг съсед. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5 000 лева гаранция.

Арестуваха Жени Калканджиева заради съседски скандал

Арестуваха Жени Калканджиева заради съседски скандал

Преди 2 седмици и мъжът е бил задържан за побой над съсед

Маги Захариева - жената, с чието семейство Калканджиева влезе в конфликт, твърди, че всеки ден от апартамента на бившата мис се чуват скандали и силна музика, а понякога тя крещи за помощ.

"Грозната случка с побоя над мъжа ми се случи на Разпети петък. Събрахме подписка. 80% от живущите в блока се подписаха, защото искаме г-жа Калканджиева и семейството ѝ да се изнесат", разказва Виолета Захариева.

В профила си във Facebook Калканджиева написа, че тя е обект на тормоз.