Лидерът на ДСБ Радан Кънев предпочете среща с гражданите пред разпит по аферата ДАИ.

Медиите го очакваха още преди 14.00 ч., когато той трябваше да е в Националната следствена служба. Въпреки че журналистите останаха и след обявения час, висенето пред следствието се оказа напразно, тъй като Кънев така и не дойде.

Припомняме, преди седмица на пресконференция Кънев лично заговори за злоупотреби в Автомобилната администрация, поради което си „изпроси“ призоваването.

В същото време, във фейсбук страницата си, още на 16 април Радан Кънев е анонсирал предстоящо посещение във Велико Търново.

„В неделя ще бъдем във Велико Търново, където ще може да задавате Вашите въпроси. Ако не успеете да присъствате, ще излъчваме на живо в Facebook страницата ни, където също ще може да зададете въпросите си“, е написал Кънев във Фейсбук.

Очевидно визитата на ДСБ лидера продължава и днес, тъй като самият той е споделил снимки с текст:

30 минути презентация и повече от три часа въпроси и отговори на среща във Велико Търново. За властта и привилегиите на "Старата гвардия", която "умира, но не се предава"; за нуждата от политики, основани на здравия разум и от радикални реформи; за истинското родолюбие и ракиения национализъм.

‪#‎Кой управлява България и ‪#‎Защо българското общество не успява да излезе от дупката? Разговор за властта като средство за решаване на проблеми, а не като самостоятелна ценност.“