Огледът трябва да е перфектен, тук не може да има грешки, анализира разследването на шесторното убийство в Нови Искър адвокат Марин Марковски пред Нова тв. Сложното в този случай е, че не може да се намери ясен мотив за масовото убийство, по думите му.

Много внимателно трябва да бъдат подредени фактите, иска Марковски. Трябва да се работи по всички версии, докато се намери истината, според него.

Полицаи претърсват гората над Нови Искър

Полицаи претърсват гората над Нови Искър

Започна специализирана полицейска акция в село Луково

Сега най-важни са следите, които се събират. Логически няма престъпление, което да не може да се разкрие, убеден е адвокатът. Важно е сега да се види има ли следи около автомобила, който бе оставен близо до кладенеца, в който бе захвърлена Кети.

Винаги остават следи в престъпленията. Хората да слагат камери, не е скъпо, съветва Марин Марковски. СОТ също може да съхрани живота ни, по думите му.

МВР: случаят в Нови Искър е убийство
Обновена

МВР: случаят в Нови Искър е убийство

Изключена е версията за убийство и последвало самоубийство

Боби трябваше да бъде със съученици. В последния момент е решил да остане с Нанси. Това сподели майката на Борислав, една от жертвите на шесторното убийство в Нови Искър.

Малко след полунощ на 31 декември му е звъннала, но някой затваря отсреща. После пак звъннала, пак се затваря. Още по-късно баба му опитала да се свърже с него, но вече нямало връзка с телефона. Сутринта звъняла на Нанси и Кети, но нямало връзка и с техните телефони. На първи вечерта го търсила, но объркала къщата на Нанси.

Смъртно наказание иска майката на една от жертвите от Нови Искър

Смъртно наказание иска майката на една от жертвите от Нови Искър

Надяваме се по-бързо да се разбере кои са извършителите и да си получат наказанието, настоява майката на Боби