Важно е какво ще каже третата инстанция. Това заяви пред Нова тв Веселин Марешки във връзка с произнесената вчера ефективната си присъда от четири години.

Аз съм невинен, подчерта лидерът на "Воля" и зам.-председател на НС. Според се прави опит да бъде омаскарен, а и моментът на присъдата му не е случаен, а за да покажем пред Брюксел, че у нас съдебната система е независима. Присъдата му е от неразбиране, по думите му.

Марешки за присъдата: Не съм виновен, използват ме
Обновена

Марешки за присъдата: Не съм виновен, използват ме

Лидерът на "Воля" получи 4-годишна присъда

Интересна е сагата, каза Марешки. Наемателят незаконно се е разширил в мой имот, обясни лидерът на Воля. Миланов е осъден на три инстанции, че незаконно е разширил заведението си в имот на Веселин Марешки. Затова и той смята, че съдията, който го осъжда на четири години, се е объркал. Във всяко стадо си има мърша, коментира той съдебната система.

Нелепостите, които ми се случват са, за да очернят името ми, защото съм различен, убеден е лидерът на "Воля". Нямам никакво намерение да бягам, отсече той. Бог ми е свидетел, че аз съм невинен, каза още Марешки.

Аз не съм изнудвач, обясни още Марешки. Той е убеден, че правдата ще възтържествува.

Веселин Марешки е готов да подари плажа си на президента, за да подаде оставка. Обаче не вярва, че Румен Радев ще го направи, затова втората му оферта е да размени плажа с Техноимпекс с Корнелия Нинова.

Марешки за подписа си: Политическите пумпали ВМРО и Радев ме объркаха

Марешки за подписа си: Политическите пумпали ВМРО и Радев ме объркаха

Лидерът на "Воля" още не е чел проекта на ГЕРБ, нямало да си губи времето