Водещата версия за смъртта на пловдивския бизнесмен е самоубийство.

Това съобщава директорът на областната дирекция на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков пред БТВ.

Обратът се дължи на предсмъртно писмо, открито в задния джоб на починалия 43-годишен мъж. В него Данаил Божилов обяснявал, че имал финансови и бизнес проблеми.

Бизнесменът в Пловдив може и да се е самоубил, обясни главният секретар на МВР

Бизнесменът в Пловдив може и да се е самоубил, обясни главният секретар на МВР

С Никодимов работят по снимки, а нотариуса може да е нападната заради професията си

Работи се по различни версии и не изключваме версията за самоубийство. Това заяви вчера главният секретар на МВР Младен Маринов във връзка със смъртта на пловдивския бизнесмен в парка "Лаута".

Припомняме, на 26 юли, около 9 часа сутринта 43-годишния бизнесмен Данаил Божилов беше смъртоносно прострелян. Беше установено, че убийството е станало, когато мъжът е разхождал кучето си.

Главният секретар на МВР Младен Маринов посочи, че полицията работи по много версии - лични мотиви, неуредени финансови взаимотношения, случайно спречкване и други. "Това са версии, за които трябва да имаме неоспорими факти и доказателства, за да изключим всяка една от тях", посочи Маринов и допълни, че в района на убийството са назначени експертизи. Прави се и експертиза за установяване вида на оръжието. Иззети са и всички записи от камери в района на парка.