Задържан е мъж, заподозрян, че е извършил обира на банков клон в сградата на КАТ-Благоевград.

Задържаният е добре познат на органите на реда, съобщава местният вестник "Струма". Към момента обаче от МВР не потвърждават информацията.

Предстои мъжът да бъде разпитан. За момента се предполага, че той е действал сам въпреки, че няколко часа по-късно полицията в града е задържала и други двама души, за които се предполага, че са съпричастни към престъплението.

Снимка 290611

Източник: БГНЕС

Полицаите в града продължават работата по случая. По информация на БГНЕС в западния квартал "Грамада" в Благоевград полицаи са задържали с белезници мъж и жена. Последвал обиск на техния автомобил в тяхно присъствие. Предстои полицаите да установят дали двамата са съпричастни към обира на банковия клон в сградата на КАТ-Благоевград.

 

Припомняме, рано тази сутрин беше обран клон на банка, намиращ се в сградата на КАТ-Благоевград. Сградата е разположена на около 10 метра от сградата на Второто районно управление в града. 

Първоначално се смяташе, че извършителите са няколко. От банковия клон беше открадната малка метална каса, в която се съхраняват парите от всички глоби за нарушения по пътищата, както и таксите за регистрация на автомобили, технически прегледи и други услуги от КАТ.