Съпругата на полицая Венцислав Караджов, който беше заподозрян за убийството на родителите си – Каля Караджова, беше задържана от полицията, съобщи електронното издание TrafficNews.bg

Жената е била извикана за разпит във Второ районно управление, след което е арестувана.

Според неофициална информация тя е заподозряна за двойното убийство на свекъра и свекървата си. Съпругът й, който е бивш полицай от Икономическата полиция в Пловдив е с постоянна мярка „задържане под стража” по обвинение, че е давал на непълнолетния си син служебното му оръжие.

Вчера са проведени обиски в Дедево, в къщата на ул. „София”, където беше извършено убийството, както и в къщата на тъста и тъщата и на полицая Караджов, но те не са задържани.

Съпрузите Цветан и Божура - на 74 и на 64 години, бяха убити на 17 май. По-късно синът им беше задържан, а впоследствие и снаха им.

Към момента не е ясно с какви доказателства разполага полицията.

Във вторник съпругата на арестувания полицай Венцислав Караджов се оплака от психологически тормоз и полицейски произвол, упражняван върху нея, майка й и сина й.

"Притискат ни по абсолютно незаконни начини да признаем, че мъжът ми е убил родителите си", заяви на пресконференция в Пловдив Каля Караджова.