Акция за купуване на гласове проведоха служители на полицията и на жандармерията в квартал "Надежда" на Сливен, съобщи БНТ. Освен в този квартал, служителите на реда са посетили и селата Тополчане и Селиминово.

Проверени са магазини, заложни къщи и незаконни обекти за търговия. Към момента няма задържани лица, а проверките ще продължат и в следващите дни. 

Заловиха 16 нелегални мигранти в Сливенско

Заловиха 16 нелегални мигранти в Сливенско

Те са без лични документи и се представят за граждани на Афганистан

Проверяват търговски обекти, които са без съответните документи. Част от дейността си магазините прикриват с даване стоки на версии и за това имат данни на жители на кварталите и населените места и това може да се използва впоследствие за някаква престъпна дейност...

"Не на този адрес на друг адрес е иззета тетрадка с много лица и съответно суми. Твърдя, че се касае за дадени стоки на версия... Предимно са малки суми като започнат от 5 лв. до 100 лв.", заяви гл. инспектор Димитър Кикьов - началник на РУ-Сливен.

Разкриха схема за купуване на изборни гласове във Варна

Разкриха схема за купуване на изборни гласове във Варна

Участвали са 11 души, не се съобщава за арести

Припомняме, преди дни служебният вътрешен министър Бойко Рашков заяви, че има много сигнали за купуване на гласове, както било и на предходните избори. Преди дни разкриха схема за купуване на гласове в Разградско