Португалският полузащитник Рубен Пинто не излетя с ЦСКА за Осиек, научи ТОПСПОРТ. Отборът от едноименния хърватски град приема утре "червените" в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който халфът ще пропусне.

Пинто бе повален от настинка, но вчера тренира на пълни обороти. Изтощението е било решаващ фактор. Денис Давидов и Митко Митков също не пътуваха със съотборниците си.

ЦСКА вече е в Хърватия, в града на Давор Шукер

ЦСКА вече е в Хърватия, в града на Давор Шукер

Пресконференцията на Люпко Петрович започва в 19:45 часа българско време

"Армейците" разполагат с няколко опции на позицията на португалеца. По всяка вероятност те ще излязат в схема с петима в средата на терена, както бе в първия сблъсък между двата тима в София. В неделя срещу Славия Люпко Петрович отново заложи на нея. В сърцето на халфовата линия вместо Пинто могат да започнат Диего Фабрини, Тиаго, Кристиян Малинов или при по-дефанзивна стратегия - Валентин Антов.

Ганчев с ЦСКА в Осиек, говори с Петрович през целия полет

Ганчев с ЦСКА в Осиек, говори с Петрович през целия полет

Нито една хърватска медия не посрещна отбора

Жанио Бикел също обича да действа като опорен халф, но е принуден да играе вдясно, предвид контузията на Иван Турицов. Очаква се младокът да се завърне в игра след седмица. В лазарета е от последното Вечно дерби, което ЦСКА спечели с 2:0.

Иван Турицов се връща на терена скоро

Иван Турицов се връща на терена скоро

Десният бек се възстановява дълго от травма в коляното