На 19 декември на музикалния пазар ще се появи поредната изненада от лагера на Ъпсурт и Nescafe 3in1.
След като в началото на годината Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч издадоха сингъла "Втора цедка", разбиха всички родни музикални класации и направиха своето първо самостоятелно турне, в края на годината на бял свят ще се появи и първото им DVD-Live. Появата му съвпада с 10 годишнината на групата.

"ПопФолк", "Кълчи Кълки", "И твойта майка също" и "Психопат" са малка част от добре познатите парчета, чийто концертни изпълнения са намерили място в DVD-то. Естествено в него на почетни позиции са песни като "Колега" и  "3 в 1, неочаквано добра комбинация". Всички 19 песни са част от концерта на групата през октомври 2005-та в Зимния дворец на спорта.

В DVD-то могат да бъдат видяни и Я-Я Роянов, Goodslav, Лора Караджова и Галя, които участват в някои от песните на Ъпсурт.

В DVD-то могат да бъдат открити още галерия с непубликувани до момента снимки и  бекстейдж кадри от турнето, пълните версии на видеоклиповете към "Втора цедка" и "3в1 неочаквано добра комбинация", както и откровенията на Хазарта, Бат Венци и Буч докато филмираха "мене ме нема в целата схема..." и постер на Ъпсурт.