Култовите групи - CINDERELLA и MR.BIG пристигат за ексклузивен общ концерт в София. Двете банди ще забият на една сцена в столичния "Зимен дворец" 15-ти юни 2011г. по покана на Loud Concerts.  

CINDERELLA и MR.BIG ще бъдат ко-хедлайнери, а съвсем скоро ще бъде обявена и съпорт бандата на вечерта.

Билетите за концерта ще са с цена 50 лв., а на 15-ти юни ще се продават по 60 лв. От днес пък може да си купите билети от мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg, както и в Билетен център в НДК.

Закупените до този момент билети за съответните концерти (първоначално обявени по отделно) ще важат без презаверка за рок събитието в "Зимния дворец" на 15-ти юни.

И двете групи пристигат в оригиналните си състави в България за първи по рода си уникален концерт.

CINDERELLA ще стъпят за първи път у нас по повод 25 години от излизането на дебютният им албум "Night Songs", смятан за най-успешен в кариерата им. Tom Keifer (вокал и китара), Eric Brittingham (бас), Jeff LaBar (китара) и Fred Coury (ударни) ще изпълнят най-големите хитове на CINDERELLA специално за българските си фенове.

"Групата на супер музикантите", както наричат MR.BIG, ще пристигне в София на 15-ти юни също в оригинален състав. Eric Martin (вокал), Paul Gilbert (китара), Billy Sheehan (бас) и Pat Torpey (барабани), тръгват на световно турне със заглавие "MR. BIG AROUND THE WORLD 2011". То е по повод първия студиен албум записан от оригиналните членове на MR.BIG от 14 години насам, който носи заглавието "What If ...".