Cirque Éloize - трупата на световноизвестния партньор на Cirque Du Soleil, ще гостува за две представления в зала 1 на НДК на 12 и 13 април, информира Stand.bg.

Cirque Éloize представя цирковото изкуство по съвсем нов и модерен начин от 1993 г. насам. Трупата съчетава оригинално съчетава цирк с театър, танци и музика.

Българската публика ще може да види спектакъла "iD" - атрактивно шоу, комбиниращо уникални танци и ефектни акробатични номера.

Развиващо се на фона на градски пейзаж, представлението ни представя трупа от 15 акробати и изпълнители. Невероятното изживяване се допълва от ефектна мултимедия, както и от електронен и рок саундтрак на композиторите Jean-Phi Goncalves и Alex McMahon.

Дръзките акробатични изпълнения в шоуто са в комбинация с енергията на уличните танци, като по този начин придават нов облик на модерния цирк.

Билетите за спектакъла струват между 40 и 90 лева, и могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketpro и в билетния център на НДК. Деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно.