След множеството проблеми с властите и излежани присъди хих-хоп легендата DMX вече е свободен човек и тръгва на турне, което ще обхване Европа, Азия и Африка.

За радост на родните му фенове то ще мине и през София на 29 ноември в обновената зала „Христо Ботев", предаде Stand.bg.

От българска страна ще се изявят едни от най-утвърдените имена в хип-хопа като xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho; beatbox Red One, DJ SWED LU, DJ Yangfetish, DJ Diamondz, X NRG crew, dance formation Sugar Wings, Host Negy (Fars).

Билети за шоуто могат да бъдат намерени в разпространителските мрежи на Eventim, Ticketstream, Ticketportal, както и в билетния център на НДК. Стандартният билет ще струва 35 лева, VIP билетът - 55 лева, а ще се предлагат и студентски билет по 25 лева.

Всеки, закупил студентски билет, е необходимо на входа на залата да покаже валиден и заверен документ, с който удостоверява, че има студентски права. Ако такъв липсва, лицето няма да бъде допуснато до събитието или ще трябва да закупи нормален билет.

Събитието е забранено за лица под 18 години.