Кайли Миноуг пуска на пазара ново DVD с концертни изпълнения от последното й недовършено турне “Showgirl”.
Заглавието трябва да излезе на 28-ми ноември, съобщават от "Анимато мюзик".

Записът е направен по-рано тази година по време на концертите на певицата във Великобритания, което бе за нея най-успешното турне на английска земя в продължение на години.

Всичките 23 дати бяха разпродадени и счупиха рекордите по приходи.

Днес австралийската поп икона държи рекорда за най-посещавани нощни шоу-спектакли на жена изпълнител в градовете Глазгоу, Бирмингам, Манчестър и Лондон.

Турнето “Showgirl” струваше 5 милиона паунда и представи най-добрите моменти от кариерата на Кайли като изпълнителка и сценична легенда.

Това DVD е израз на дълбоко уважение и признание към атрактивната певица, която безспорно е една от най-екзотичните и чувствени изпълнителки на всички времена.

Концертите на Кайли от турнето “Showgirl” са отдаване на почит на вариететната жена на във всичките й форми и образи – от “Мулен Руж” до “Фолис Бержере”, от “Дорис Гърлс” от парижкото “Лидо” до вариететата в Лас Вегас, от пародийните бурлески в Сохо до мюзикълите от 30-те години на миналия век.

За първи път феновете от цял свят ще имат възможността да се насладят на повече от 2 часа шоу, което бе заснето в началото на май тази година в “Ърлс Корт”.

DVD-то съдържа непоказвани досега документални кадри, озаглавени “Зад перата”: 20-минутен филм, създаден специално за DVD-то.

Почитателите на Кайли могат да видят и чуят интервюта с нея зад сцената и дори в личната й съблекалня.
Думите на певицата са най-истинското доказателство за това как се прави и как се изживява един уникален шоу-спектакъл. Специална секция съдържа скрийнсейвъри и нови фотосесии на певицата.