Джими Пейдж заяви, че са минали две години преди той и останалите от групата да седнат и да изгледат записа от техния концерт през 2007 г. в Лондон, който ще бъде показан в България на 21 октомври. Още три години пък са били нужди да бъде готов за издаване.

„Бяхме решили да се съберем за този реюниън концерт и за нас беше важно да го направим както трябва.

Това, което ще видите, ни коства много време и усилия, защото беше само едно шоу - без подгряващи концерти, нито пък последващи", споделя легендарният китарист.

„Всъщност идеята не беше да бъде филм. Затова и излизането му се позабави - не погледнахме абсолютно нищо първите две години след концерта, за да можем да бъдем по-обективни към него".

Той разкри също, че са имали проблеми със звука в 02 Arena, но са се справили благодарение на сериозните репетиции: „По време на първите две парчета не чувахме мониторите на сцената."

„Знаехме, че сме добри", каза басистът Джон Пол Джоунс в интервю за Guardian. „В най-добрата ни форма можем да бъдем конкуренция на всяка група на планетата. А в най-лошата сме по-добри от повечето останали".

Робърт Плант не звучи толкова ентусиазиран. По думите му неговата роля в групата е „просто да разказвам късчета, които обединяват велика инструментална част. Нямаше нищо специално в това, което правех".

Легендарен концерт на Led Zeppelin с премиера у нас