Дебютният филм на Зорница София "Мила от Марс" спечели най-голямото отличие на Международния филмов фестивал в Сараево.
Сред представените 180 филма от 40 страни, лентата на младата ни режисьорка получи голямата награда за най-добър филм и специална награда за актьорския екип в ролите на възрастните жители на селото (девет старци, които си изкарват препитанието, отглеждайки марихуана) – великолепната Златина Тодева и актьори от Дома за ветерани на изкуството.

Припомняме, че премиерата на "Мила от Марс" се състоя на 8-ия София Филм Фест през март тази година, когато спечели наградата на „Кодак” за най-добър български игрален филм.

Успешният старт последваха и покани за участие в конкурсните програми на кино фестивалите в Сараево, Манхайм и Варшава, както и в програмите на най големия азиатски филмов фестивал в Пусан, Южна Корея и фестивала в Солун.

Във фестивалната програма в Сараево участваха четири български филма - всички те се появиха за първи път пред публика на 8-мото издание на София Филм Фест през март 2004 г. и бяха подбрани от специално поканените селекционери на фестивала в Сараево.

Освен „Мила от Марс” в програмата бяха представени „Живот със София”, реж. Светла Цоцоркова (награда Jameson за късометражен филм), „Азбука на надеждата”, реж. Стефан Командарев и „Без паника, ние сме мюсюлмани”, реж. Шамим Берке.