Шамара и Ванко Мишо Шамара и ВАНКО 1 пожънаха успех в украинско толк-шоу, а на третия ден от престоя им най-голямата местна телевизия снима кратък филм за двамата рапъри и го излъчи във вечерната емисия на новините си.

Поканата за участие в шоуто дошла от следящи родната хип-хоп сцена украински спецове, които побързаха да се запознаят с на живо с най-успешния рап дует. Две украински телевизии ОТВ и М1 са побързали да откупят правата за излъчване на клиповете на R’n’B Records, а Мишо Шамара и ВАНКО 1 вече натрупаха предложения да продуцират местни изпълнители.

Най-много се впечатлили украинските разбирачи от парфюма на Мишо Шамара – “Шамара” и най-вероятно това ще е първия от продуктите на рап звездата, който ще отпътува натам.

Направо не мога да повярвам, казва изуменият Мишо след седмицата прекарана в Украйна. Хората там бяха чували за “Фенки, фенки”, а тези които не бяха, вече ни познаваха от телевизията и ни гонеха за автографи. Направо не ми се тръгваше, толкова много ни се изкефиха хората.

До седмица се очаква да излезе новият хит на двамата рапъри – парчето “Лошите момчета” от съвместния им албум “Голямата комбина”. Клипът към него е режисиран отново от Кирил Божилов – Кико, а дузина полуголи красавици, качени на сребристи токчета красят видеото.