По случай 8 март са в продажба  промоционални билети с 25% отстъпка за концерта на Bond на 25 април в зала 1 на НДК.

Промоцията  важи за местата от сектор 11  в залата на цена 80 лв., които след отстъпката ще струват 60 лв. или с 20 лв. по-малко, съобщават от Аrt.BG.

Всички господа, които искат да зарадват дамата на сърцето си с ефектен подарък за празника, ще могат да се възползват от специалното предложение до петък, 9 март включително.

Промоционалните билети могат да бъдат закупени само на Каса №3 в Билетен център НДК.

Стандартните цени за концерта на Bond  са от 30 до 60 лв. и ВИП места от 80 до 100 лв.

Bond ще пристигнат у нас на 25 април след десетилетие отсъствие от българската сцена. Гостуването им у е част от европейското им турне, с което четирите изкусителни дами ще представят най-новия си албум Play, издаден през 2011 г.

Това е четвъртият студиен албум на формацията и по думите на самите Bond в него се усеща значително източноевропейско влияние. Както и в останалите издания на красивите музикантки класическото кросоувър звучене е в основата на 13-те композиции от Play, където класика и поп се срещат очи в очи.

Bond започват своята дейност като музикален колектив през 2000 година и оттогава насам продават над 4 милиона копия от албумите си, което заслужено им отрежда титлата „най-продаван струнен квартет на всички времена".

Настоящият състав на Bond е Таня Дейвис (първа цигулка),  Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело), след като Хейли Екър напуска групата през 2008 г., за да се посвети на майчинство.

Доста се спори около определянето на интерпретациите им като класическа музика, но самите членове на квартета се определят като: "изпълнители на класическа музика, решили да внесат малко поп в изпълненията си".