Една от най-големите хип-хоп звезди - Snoop Dogg, ще гостува за втори път в София на 8 юли в зала „Арена Армеец".

За новия си псевдоним  Snoop Lion рапърът казва, че  е от "по-висок ранг" и същевременно навлиза в нов стил от музикалната си кариера - реге музиката. Една от новите цели, към която се стреми, е да стане по-известен дори от "бащата на Регето" - Боб Марли.

Съвсем скоро излиза и документалният филм с негово участие - "Reincarnated". Най-новият музикален албум на звездата ще се появи на 23 април, озаглавен със същото име.

Българските фенове ще бъдат едни от първите, които ще могат да чуят новите парчета на Snoop Lion: "La La La", "Lighters Up" и "Here Comes the King". Разбира се, те ще могат да се насладят и на микса от класики като "What's My Name", "Sensual Seduction", също и дуетите му с Dr.Dre - "The Next Episode" и "Still D.R.E.", както и проектите му с Pharrell - "Drop It Like It's Hot" и "Beautiful", и още много хитови песни.

Подгряващ изпълнител на лошото момче на хип-хоп музиката ще бъде носителят на наградата за най-добър българските рапър за 2012 г. - 100 Кила. Организаторите обещават и още изненади, които ще бъдат обявени скоро.    

Билетите за концерта на Snoop Dogg ще струват между 60 и 120 лева. Те могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Ticket Pro и на касите на зала „Арена Армеец".

Snoop Dogg иска да инвестира в "Селтик"